SkåNeuro Logga square color

Om oss

Vår privatmottagning är specifikt inriktad på neurologi med speciellt fokus på huvudvärk och rörelsestörningar.


Utbildning

Vi erbjuder utbildning för läkare och sjuksköterskor inom huvudvärksområdet.
www.huvudvarksakademin.se

Medarbetare

Vi som arbetar här är dr Gürdal Sahin, specialiserad i neurologi och verksamhetschef. Anna Zenthio huvudvärkssjuksköterska, dr Sena Uzun som är bla forskningsläkare samt
dr Ulf Frejvall, specialiserad i neurologi. Vi har även Britt Frejvall, distriktssköterska med specialistutbildning inom huvudvärksområdet.

Historia

Neurologen Privatmottagning startades 2010 av dr Ulf Frejvall, som då tog över en mottagning i Lund. Mottagningen drevs då av dr Marcelo Romano under många år. Efter en kort tid i de fina gamla lokalerna flyttades mottagningen till gamla Konviktets lokaler – även de fina och gamla – på Kyrkogatan 19. Under 2013 kom frågan om att ta över en väletablerad neurologmottagning som dr Björn Borre hade i Helsingborg och så blev det.

I april 2014 flyttade mottagningen till Helsingborg. Där har dr Frejvall haft mottagningen fram tills maj 2020. Maj 2020 tog dr Gürdal Sahin över mottagningen och i juni började även Anna Zenthio sjuksköterska arbeta i teamet.
Januari 2021 flyttade mottagningen till Lund på Winstrupsgatan 1.

2023 Den 2 oktober flyttade mottagningen till Måsvägen 14 i Lund. Det är större lokaler och parkering utanför mottagningen. På vår nya mottagning är det fritt från trappor för enkel framkomlighet.

Rulla till toppen